Η Paris Hilton εξομολογείται με δάκρυα στα μάτια: «Κανένας δεν ξέρει ποια πραγματικά είμαι»

Ομολογουμένως, έτσι δεν έχουμε ξαναδεί την Paris Hilton. Η εικόνα της υπέρλαμπρης κληρονόμου βουτηγμένης στα πλούτη και στο ροζ χρώμα μοιάζει παντελώς διαφορετική στο τρέιλερ του επερχόμενου YouTube Originals ντοκιμαντέρ με πρωταγωνίστρια την ίδια. Μάλιστα, αφήνει να εννοηθεί ότι φέρει χρόνια τώρα ένα τραύμα από την παιδική της ηλικία που ακόμη της δημιουργεί προβλήματα.

«Αισθάνομαι σα να νομίζει ολόκληρος ο κόσμος ότι με ξέρει. Κανείς δεν ξέρει ποια πραγματικά είμαι… Ούτε εγώ ξέρω ποια είμαι μερικές φορές. Δεν ήμουν έτσι. […] Είμαι τόσο συνηθισμένη να υποδύομαι έναν ρόλο που είναι δύσκολο για μένα να είμαι κανονική», ακούγεται να λέει στο βίντεο στο οποίο εμφανίζονται και η αδερφή της, Nicky Rothschild Hilton και η μητέρα της, Kathy Hilton.

«Κάτι συνέβη στην παιδική μου ηλικία, το οποίο δε συζήτησα ποτέ με κανένα. Αλλά δε μπορούσα να σας πω παιδια, γιατι κάθε φορά που προσπαθούσα, τιμωρούμουν από αυτούς. Ακόμα έχω εφιάλτες για αυτό. Το μόνο πράγμα που έσωσε την ψυχική μου υγεία ήταν η σκέψη του τι θέλω να γίνω όταν ξέφευγα. Απλά δημιούργησα αυτό το brand, και αυτήν την περσόνα και αυτόν το ρόλο και έχω κολλήσει μαζί της έκτοτε», εξήγησε.

 

Το πρότζεκτ υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της βραβευμένης με Emmy, Alexandra Dean, υπόσχεται μεταξύ άλλων να «ξεσκεπάσει το κρυμμένο παρελθόν του διεθνούς ειδώλου με την Paris να αντιμετωπίζει το θλιβερό τραύμα που την έφτιαξε όπως είναι σήμερα». Το ντοκιμαντέρ «This is Paris» θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου στο κανάλι του Hilton στο YouTube.