Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha: Η Φιλαρέτη Κομνηνού επιστρέφει μετά από 10 χρόνια

Ένα νέο προϊόν μυθοπλασίας πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Η «Αγγελική», όπως ονομάζεται η νέα δραματική σειρά του Alpha, ξεκίνησε γυρίσματα τη Δευτέρα 3 Αυγούστου.

Στην συγκεκριμένη σειρά, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν και το τηλεοπτικό comeback της Φιλαρέτης Κομνηνού μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια.

«Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τον πόνο;». Αυτό το ερώτημα υπογραμμίζει δραματουργικά την προσωπική ιστορία του κάθε ήρωα μέσα από πλοκή, η οποία θα συγκινήσει και θα παρασύρει συναισθηματικά τους τηλεθεατές. Κρυμμένα μυστικά, πάθη κι έρωτες έρχονται στην επιφάνεια και συγκλονίζουν τους πρωταγωνιστές, σε μία σύγχρονη και δυνατή ιστορία.

Το πρώτο γύρισμα πραγματοποιήθηκε σε φυσικούς χώρους εντός Αττικής ενώ η σειρά θα έχει γυρίσματα σε διαφορετικούς χώρους και τοποθεσίες.

Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Μαίρη Μηνά. Η ηθοποιός  στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο ενσαρκώνει την ομώνυμη ηρωίδα, την Αγγελική.

Η Μαίρη Μηνά έχει διαπρέψει σε πρωταγωνιστικούς, θεατρικούς ρόλους τα τελευταία 4 χρόνια.

H Φιλαρέτη Κομνηνού πρόκειται να υποδυθεί μια δυναμική και αυταρχική μητέρα, αρχηγό μιας ισχυρής οικογένειας.

Στους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους: Γιώργος Χρυσοστόμου, Ιωάννης Ππαζήσης, Πάνος Βλάχος (που επέστρεψε από την Αμερική για να πρωταγωνιστήσει ξανά σε σειρά του Alpha), Αλέξανδρος Πέρρος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Νάντια Μπουλέ, Δήμητρα Σιγάλα, Μαρία Φιλίππου, Γιάννης Στεφόπουλος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Άλκηστις Ζιρώ, Ερριέτα Μανούρη, Μέλπω Κωστή, Μαριέλα Δουμπού.

Τη σειρά σκηνοθετεί ο Στέφανος Μπλάτσος και το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης.