Το φορτηγό της φρίκης στην υπόθεση βιασμού της Λαμίας

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας θα περάσει για δεύτερη φορά το πρωί της Τρίτης (9/6) ο 45χρονος Ρουμάνος, φερόμενος ως βιαστής μιας 13χρονης μαθήτριας, πρώτης ξαδέλφης της πρώην γυναίκας του.

Ο ίδιος, πατέρας δύο παιδιών, αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ωστόσο πέρα από τη μαρτυρία του κοριτσιού, υπάρχει και η πρώτη ιατροδικαστική εκτίμηση που αποκάλυψε σημάδια που παραπέμπουν σε ασελγείς πράξεις.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται να παίξουν και τα εργαστηριακά ευρήματα, καθώς έχει παρθεί βιολογικό υλικό, ενώ την Πέμπτη (4/6) όταν και συνελήφθη ο 45χρονος, αστυνομικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» το φορτηγό στο οποίο φέρεται να έγιναν όσα τον κατηγορεί το κορίτσι.

Στο παρακάτω βίντεο, δείτε τι δήλωσε στο LamiaReport ο δικηγόρος της οικογένειας του 13χρονου κοριτσιού, Βασίλης Παπιώτης.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουνίου, όταν το Νοσοκομείο Λαμίας ειδοποίησε την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, για κακοποιημένο κορίτσι που είχε προσέλθει στα Επείγοντα με τον πατέρα του και μια θεία.

Το κοριτσάκι αν και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μπόρεσε να περιγράψει στους αστυνομικούς τα όσα έζησε στην «καμπίνα» του φορτηγού, όπου την οδήγησε ο 45χρονος εκμεταλλευόμενος τη γνωριμία τους. Εκεί φέρεται να προχώρησε σε ακατανόμαστες πράξεις φθάνοντας μέχρι το βιασμό.