Προμηθέας Πατρών – Εν αναμονή οι αφίξεις των ξένων παιχτών!

Οι παίκτες θα ξεκινήσουν με τις απόλυτα αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις

Με τα αγωνιστικά λυμένα εδώ κι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στον Προμηθέα, το βάρος των ανθρώπων του συλλόγου έχει στραφεί τελευταία σε οργανωτικά θέματα καθώς πλέον μετράμε αντίστροφα για το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Με πέντε ξένους παίκτες στο ρόστερ της ομάδας οι διοικούντες του Προμηθέα ετοιμάζουν από τώρα το πλάνο ερχομού τους στην Ελλάδα και την Πάτρα έτσι ώστε να τηρηθούν και τα απόλυτα αναγκαία υγειονομικά μέτρα.

Σύμφωνα με το υπάρχον πλάνο, από τις 12 Αυγούστου και μετά έχουν προγραμματιστεί οι αφίξεις των Φαγιέ, Μίλερ, Γκάρετ, Φλόιντ, Αγκμπελέσε, καθώς ο έτερος της παρέας Ουκρανός Ολεξάντερ Λίποβι είναι ήδη στη χώρα μας.

Οι παίκτες θα ξεκινήσουν όπως πάντα με τις απόλυτα αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ στο υπερσύγχρονο «παλάτι» του… υπογείου του αθλητικού κέντρου στον Καστελόκαμπο, ενώ λίγο αργότερα θα αρχίσει η σκληρή προπονητική δουλειά στην κεντρική σάλα που διαθέτει ο όλος χώρος.

Βέβαια και φέτος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας θα δώσουν το παρών αρκετοί ταλαντούχοι παίκτες από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου, τους οποίους βλέπει με καλή προοπτική ο Μάκης Γιατράς.