Προετοιμάζεται για τη 2η τοιχογραφία του το Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας

Η δεύτερη τοιχογραφία στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 5 ξεκινά το Σάββατο 25 Ιουλίου, στην οδό Βορείου Ηπείρου 30 στην Πάτρα από την καλλιτεχνική ομάδα της street art, NSN997.

Οι NSN997 αποτελούν μία κολεκτίβα street artist από την Ισπανία, οι οποίοι, μέσα στο επόμενο διάστημα, θα δημιουργήσουν μία ξεχωριστή και εντυπωσιακή τοιχογραφία στον αστικό ιστό της Πάτρας.

Η αγάπη για την τέχνη του graffiti αποτέλεσε την αφορμή για τη δημιουργία της κολεκτίβας NSN997 και, στη συνέχεια, αυτή επηρέασε τις επαγγελματικές διαδρομές όλων των μελών της, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στους τομείς της εικόνας και της επικοινωνίας, ο καθένας διαθέτοντας τα δικά του χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Έχοντας περιπλανηθεί καλλιτεχνικά σε σημαντικές πόλεις όλο τον κόσμο- με τη Νάπολη, το Μιλάνο, τη Ρώμη, τη Βενετία, τη Βαρκελώνη και το Σάο Πάολο να είναι μερικές από αυτές-, πλέον έχουν σαν έδρα τους τη Μαδρίτη της Ισπανίας.

Η πληθώρα εμπειριών, η «επιμονή» για συνεργατική δημιουργία και η έμπνευση από τις διάφορες εκφάνσεις της καλλιτεχνικής δημιουργίας, όπως το σχέδιο, η ζωγραφική, η τυπογραφία, τα γραφικά, το illustration, η μουσική, τα κόμικς και η street art, δίνουν στα έργα των NSN997 αυτή την ξεχωριστή αισθητική και την αίσθηση ότι κάθε τοιχογραφία τους αποτελεί προϊόν εκτεταμένης έρευνας πάνω σε ξεχωριστές κάθε φορά θεματικές.

Περισσότερες πληροφορίες για την καλλιτεχνική ομάδα street artist NSN997, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους: nsn997.it

Οι διοργανωτές του ArtWalk μας προσκαλούν να παρακολουθήσουμε από κοντά τη δημιουργία της τοιχογραφίας και να γνωρίσουμε τους καλλιτέχνες και το έργο τους!

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε: artinprogress.eu | Facebook (Art In Progress) (ArtWalk) | instagram (artinprogress.patras) (artwalk_festival)