Ποντένσε για Ολυμπιακό:«Μπορούμε να νικήσουμε αν σκεφτούμε σωστά»

Το παιχνίδι-ρεβάνς της Γουλβς με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά και τους δύο αντιπάλους…

Ο 24χρονος Πορτογάλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των “Λύκων”, ενόψει του αγώνα στο Μολινό (06/03), για το πως βίωσε την αναμέτρηση με τους παλιούς συμπαίκτες του: “Είναι μία δύσκολη κατάσταση επειδή, σε άλλες περιπτώσεις, θα ήταν ευχάριστο να παίξω εναντίον τους, λόγω του περιβάλλοντος και της ατμόσφαιρας.

Τώρα σκέφτομαι ότι, θα παίξω με τους πρώην συμπαίκτες μου και φίλους μου, αλλά χωρίς το κοινό στο γήπεδο, είναι απλά διαφορετικό παιχνίδι. Προφανώς, τους γνωρίζω επειδή έπαιξα εκεί για ενάμιση χρόνο, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι παράξενο ή φυσιολογικό, αλλά πραγματικά θα απολαύσω το παιχνίδι”.

Για τις δυσκολίες που θα συναντήσει η Γουλβς απέναντι στον Ολυμπιακό“Θα είναι πολύ δύσκολο. Δεν ήμουν έκπληκτος που έπαιξαν πολύ καλά στο πρώτο παιχνίδι. Κάποιοι από τους συμπαίκτες ίσως ήταν έκπληκτοι, καθώς έπαιξαν πραγματικά καλά και ελέγξαν το παιχνίδι, ακόμα και με έναν παίκτη λιγότερο.

Δεν ήμουν έκπληκτος γιατί ήμουν συνηθισμένος να είμαι σε μια τόσο καλή ομάδα, η οποία έπαιξε καλά κόντρα στην Μπάγερν, την Τότεναμ και την Άρσεναλ, όπως και τις ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι πλήρως ενήμερος για την ποιότητα τους, αλλά επίσης βλέπω ότι μπορούμε να τους νικήσουμε αν σκεφτούμε σωστά. Μπορούμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να δείξουμε την ποιότητα μας”.

Για το ότι έπαιξε για τον Ολυμπιακό“Πηγαίνοντας σε μια ομάδα που με υποδέχθηκε τόσο καλά ήταν πολύ καλό για μένα, επειδή το μυαλό μου ήταν πολύ χαλαρό εκείνη την περίοδο. Παίζοντας για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, το απόλαυσα πολύ και εκείνοι έκαναν θαυμάσια δουλειά μαζί μου”.