Πέντε αστυνομικοί τραυματίες έπειτα από καταδίωξη ληστών

Ολα ξεκίνησαν όταν δύο άνδρες και η γυναίκα συνεργός τους μπούκαραν σε σπίτι ηλικιωμένης στη Δάφνη για να τη ληστέψουν

Άγρια καταδίωξη από τη Συγγρού μέχρι το Ζεφύρι με τραυματισμούς αστυνομικών και συλλήψεις ληστών σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. Πέντε αστυνομικοί έχουν οδηγηθεί στο νοσοκομείο μετά από εμβολισμό και πτώση από το όχημα των δραστών, δύο άτομα έχουν συλληφθεί, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό γυναίκας συνεργού της ομάδας των ληστών συνεχίζονται.

Ολα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι όταν οι δύο άνδρες και η γυναίκα συνεργός, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι Ρομά, μπούκαραν σε σπίτι ηλικιωμένης στη Δάφνη για να τη ληστέψουν. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όμως οι δράστες επιβιβάστηκαν σε όχημα και επιχείρησαν να διαφύγουν.

Απο τη Συγγρού όπου εντοπίστηκε το ύποπτο Opel, ακολούθησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας οι ληστές εμβόλισαν τις μηχανές της ΔΙ.ΑΣ. με αποτέλεσμα πέντε αστυνομικοί να τραυματιστούν από την πτώση. Στο Ζεφύρι, οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπλοκάρουν το όχημα των δραστών και να περάσουν χειροπέδες σε δύο άνδρες ενώ η γυναίκα συνεργός διέφυγε και εξαφανίστηκε.