«Οργιάζουν» τα πάρτι στις βίλες της Μυκόνου

Τα παράνομα πάρτι σε βίλες «οργιάζουν» στη Μύκονο παρά την παρέμβαση των αστυνομικών Αρχών
Τη στιγμή που τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται ταχύτητα και κάποια μαγαζιά αναγκάζονται να βάλουν λουκέτο, όπως συνέβη στην περίπτωση του «Alemagou», στις βίλες της Μυκόνου, τα παράνομα πάρτι οργιάζουν παρά την παρέμβαση των αστυνομικών Αρχών.

Ειδικότερα, σε βίλα στα Χουλάκια πάνω από 200 άτομα συγχρωτίστηκαν, χθές Τετάρτη, ο ένας πάνω στον άλλον, ενώ όταν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για να παρέμβει, το πάρτι σταμάτησε προσωρινά.

Ωστόσο μόλις αποχώρησαν οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας, το πάρτι συνεχίστηκε κανονικά σε εσωτερικό χώρο.

Η αλήθεια είναι ότι στη προκειμένη περίπτωση τα πάντα λειτούργησαν βάσει των οδηγιών που έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στη συνάντηση που είχε με τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Μυκόνου. Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση, όμως δεν υπολόγισαν τον αστάθμητο παράγοντα, δηλαδή, την απερισκεψία, την αδιαφορία και την έλλειψη ατομικής ευθύνης που χαρακτηρίζει τους διοργανωτές και όσους συμμετέχουν σε αυτά τα πάρτι.

Ως αποτέλεσμα είναι τις τελευταίες μέρες να παίζεται μεταξύ της αστυνομίας και των διοργανωτών και εις βάρος της δημόσιας υγείας, το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.

Οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών μαγαζιών που βλέπουν από τη μια τα έσοδα τους να συρρικνώνονται και από την άλλη να βρίσκονται στο επίκεντρο των ελέγχων, διαμαρτύρονται για το ανεξέλεγκτο φαινόμενο των πάρτι σε βίλες του νησιού καθώς αποδεικνύεται ότι παρά τις προσπάθειες που καταβάλουν οι αστυνομικές Αρχές για να το τερματίσουν, οι επιτήδειοι προκειμένου να κάνουν το κέφι τους, βρίσκουν και τον χώρο αλλά και τον τρόπο.