Οι Βρετανοί βρήκαν τον τρόπο για ασφαλείς συναυλίες

Η Βρετανία χώρα που φημίζεται για τα φεστιβάλ της και τις συναυλίες που διοργανώνονται, μετά την πανδημία υπέστη μεγάλο πλήγμα στη μουσική της βιομηχανία.

Οι Βρετανοί αν και αρχικά δεν συμμορφώθηκαν, στη συνέχεια ο αυξημένος αριθμός κρουσμάτων και θανάτων έκανε το κόσμο να είναι επιφυλακτικός και φοβισμένος.

Και επειδή η ζωή συνεχίζεται στο Νιούκαστλ φτιάχτηκε ο πιο ασφαλής χώρος για συναυλίες, ή τουλάχιστον έτσι διαφημίζεται.

Στο πάρκο Gosforth Park, εγκαινιάστηκε η Virgin Money Unit Arena, ένας υπαίθριος συναυλιακός χώρος έκτασης 45.000 τετραγωνικών μέτρων με 500 πλατφόρμες για τους φίλους των συναυλιών, κάθε μία των οποίων μπορεί να φιλοξενεί έως και πέντε θεατές. Έτσι διασφαλίστηκαν οι αποστάσεις ασφαλείας για τη μη διασπορά του κορωνοϊού.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παίζουμε κάποιον ρόλο στο να επαναφέρουμε εκδηλώσεις ζωντανής μουσικής, καθώς βγαίνουμε από το lockdown» δήλωσε στο Bored Panda, η Έλεν Πέιτζ, διευθύντρια μάρκετινγκ στη Virgin Money. «Μοιάζει με μοναδική ευκαιρία να γιορτάσουμε τη μουσική και όλα τα υπέροχα συναισθήματα που γεννιούνται με το να τη βιώνεις ζωντανά μαζί με άλλους φιλόμουσους» τόνισε.

Ο κόσμος είναι διχασμένος, αλλά η κανονικότητα επιστρέφει μετά από μήνες στη Βρετανία, και αν το δεύτερο κύμα της πανδημίας ελεγχεί, σίγουρα οι Βρετανοί θα το γιορτάσουν μετά μουσικής.

https://www.e-daily.gr/post.asp?uid=155377