Κακοκαιρία «Ιανός» – Κεφαλονιά: Κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί στο δήμο Σάμης

Κακοκαιρία Ιανός: Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Λόγω του Εκτάκτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων με αρ. Πρωτ. 161099/ 16-9-2020 από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου, ενημερώνουμε ότι οι μονάδες προσχολικής ηλικίας που ανήκουν στα διοικητικά όρια του Δήμου Σάμης, Παιδικός Σταθμός Πυλάρου (Φερεντινάτα) και Παιδικός Σταθμός Σάμης, θα παραμείνουν κλειστές, την Παρασκευή 18-9-2020.

Κλειστά τα σχολεία σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Παρασκευή 18/9, τα σχολεία της Ζακύνθου όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν το νησί. Την απόφαση έλαβε ο δήμαρχος Ζακύνθου Νικήτας Αρετάκης, ενόψει του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός». Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο ισχύει και για τα σχολεία σε Ιθάκη και Κεφαλλονιά.

Με ανακοίνωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σταύρος Τραυλός ενημέρωσε σχετικά με το κλείσιμο των σχολείων στην περιφέρεια του. «Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας. Έχουν ενημερωθεί ήδη οι διευθύνσεις εκπαίδευσης».