Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ενώ το θύμα βρισκόταν στο πάρκινγκ του φούρνου στη Βούλα, μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα με κράνη σταμάτησε δίπλα του και ο συνεπιβάτης τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Αμέσως μετά, οι δράστες έφυγαν από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία, που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, συνέλεξε 14 κάλυκες από το σημείο.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το συμβάν έγινε περίπου στις 9:20, στο πάρκινγκ του καταστήματος (φούρνος – ζαχαροπλαστείο).
Οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και αφού πυροβόλησαν το θύμα, τραυματίζοντάς το στην κοιλιακή χώρα, τράπηκαν σε φυγή.