Οι Αρχές αναζητούν τις «επενδύσεις» στη Ζυρίχη του 47χρονου ψευτογιατρού και τα 10 εκατ. ελβετικά φράγκα

Μετά τη στολή του γιατρού και του πιλότου, ο Νίκος Κοντοστάθης φαίνεται πως φόρεσε και το κοστούμι του χρηματιστή.

Στο νέο φωτογραφικό ντοκουμέντο που αποκαλύπτει η Realnews, ο 47χρονος ποζάρει κρατώντας στο δεξί του χέρι μια μετοχή της ελβετικής τράπεζας Credit Suisse. Η αξία της ανέρχεται σε 10 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα, δηλαδή 9,3 εκατομμύρια ευρώ!
Oπως αναγράφεται στη γερμανική γλώσσα, ως ημερομηνία αποπληρωμής ορίζεται η 31η Δεκεμβρίου 2016, κάτι που μαρτυρά ότι την είχε στα χέρια του πριν από εκείνη την ημέρα. Την περίοδο δηλαδή που κατηγορείται ότι σκορπούσε τον θάνατο χορηγώντας σκευάσματα σε ασθενείς και ζητώντας τους να διακόψουν τη θεραπεία τους.

Ο κατηγορούμενος για τρεις ανθρωποκτονίες είναι καλοντυμένος, φορώντας μπλε ριγέ κοστούμι, γραβάτα και ποσέτ στο χρώμα του χρυσού, που ταιριάζει χρωματικά με την αμύθητης αξίας μετοχή. Στη φωτογραφία διακρίνεται πίσω του η εικόνα του Αγίου Δημητρίου.

Εξάλλου, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο 47χρονος «διαφήμιζε» στα θύματά του -και ειδικά στα θεοσεβούμενα- την εξαιρετική σχέση που διατηρούσε με μοναχούς στο Αγιον Ορος, προκειμένου να γίνει πιο πιστευτός για τις «θεϊκές» ιατρικές του γνώσεις.

Ποια ήταν η σχέση του κατηγορουμένου με τις μετοχές και τα χρηματιστήρια; Πρόκειται για πλαστό έγγραφο που επεδείκνυε σε άλλα άτομα σε στιγμές αλαζονείας; Ή μήπως πρόκειται για αληθινό έγγραφο αξίας 10 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα για τον απίθανο «Κόντο» με τα χί-λια πρόσωπα, στα οποία καλείται να απαντήσει η έρευνα. Πάντως, σύμφωνα με τις εις βάρος του καταγγελίες, ο 47χρονος είχε αποσπάσει εκατομμύρια ευρώ από τις απάτες, με θύματα όχι μόνο απλούς ασθενείς, αλλά και επιχειρηματίες, οπότε δεν αποκλείεται τίποτα.