«Έλα να σου δείξω το σπίτι μου» – Έτσι προσπάθησε να αρπάξει τη 10χρονη ο 63χρονος στη Θεσσαλονίκη

Σοκ προκαλούν τα όσα δηλώνουν οι δημοτικοί αστυνομικοί που απέτρεψαν την τελαυταία στιγμή, προσπάθεια αρπαγής 10χρονου κοριτσιού από 63χρονο συνταξιούχο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
«Κάναμε έλεγχο σε ένα μαγαζί στην Αριστοτέλους, όταν ήρθε υπάλληλος διπλανού καταστήματος να μας ενημερώσει ότι είδε τον 63χρονο να πλησιάζει τη 10χρονη που πουλούσε χαρτομάντηλα στο δρόμο» είπαν οι δημοτικοί αστυνομικοί Ευαγγελία Στρατή και Πορφύρης μιλώντας στον Τ/Σ “ΣΚΑΙ”.
«Έλα να σου δείξω το σπίτι μου, έχω μεγάλο σπίτι” και “θα σου δώσω λεφτά μετά να γυρίσεις με ταξί» ήταν το όσα φέρεται να είπε ο 63χρονος στη 10χρονη σύμφωνα με τη μαρτυρία που ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά των δύο δημοτικών αστυνομικών, οι οποίοι άφησαν τον έλεγχο και άρχισαν να ακολουθούν τον συνταξιούχο και το ανυποψίαστο κοριτσάκι.
Αφού ενημέρωσαν την υπηρεσία τους, λίγη ώρα αργότερα άντρες της Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας ακινητοποίησαν τον 63χρονο και του πέρασαν χειροπέδες, αποτρέποντας έτσι τα χειρότερα για το 10χρονο κοριτσάκι, με καταγωγή από τη Βουλγαρία.

Στον ανακριτή

Στο μεταξύ, ενώπιον του ανακριτή παρουσιάζεται ο 63χρονος έπειτα και από την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου. Κατά την προανακριτική του εξέταση, ο 63χρονος συνταξιούχος αρνήθηκε την πράξη που τού καταλογίζεται.