Πρώτο προπονητικό φιλικό για τον Προμηθέα με το Λαύριο!

Το παιχνίδι διεξήχθη στο «Δημήτρης Τόφαλος»

Προμηθέας: Πρώτο προπονητικό φιλικό για την Πατρινή ομάδα με το Λαύριο (pics) Προμηθέας: Πρώτο προπονητικό φιλικό για την Πατρινή ομάδα με το Λαύριο (pics)

Την ευκαιρία να δει τους παίκτες του ν’ αγωνίζονται στο παρκέ για πρώτη φορά την νέα σεζόν είχε ο Μάκης Γιατράς στο φιλικό του Προμηθέα κόντρα στο Λαύριο Megabolt, που διεξήχθη στο «Δημήτρης Τόφαλος» την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου.

Αυτό ήταν το πρώτο (έστω και φιλικό) παιχνίδι του Προμηθέα μετά από 6 μήνες κι ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας πειραματίστηκε με πολλά σχήματα, χρησιμοποιώντας διαφορετικές πεντάδες, καθώς χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του (απουσίασαν οι Floyd και Μπαζίνας). Επόμενο παιχνίδι για τον Προμηθέα το Σάββατο 12/9 -και πάλι- στο Τόφαλος κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου.

Το παιχνίδι ήταν προπονητικού χαρακτήρα και δεν κρατήθηκε επίσημο σκορ, ενώ οι 2 ομάδες αγωνίστηκαν για 5 δεκάλεπτα.

Ο προπονητής του Προμηθέα δήλωσε ευχαριστημένος που η ομάδα «επιτέλους αγωνίστηκε μετά από 6 μήνες», αλλά πρόσθεσε «πως έχουμε δρόμο ακόμα». Το παιχνίδι κατά τον πατρινό coach ήταν περισσότερο σαν ένα «προπονητικό διπλό, αλλά με αντίπαλο», ενώ τόνισε πως η ομάδα έχει απουσίες.

Ο προπονητής του Λαυρίου, που είχε, επίσης, την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και συστήματα ευχήθηκε: «Καλή Χρονιά, Υγεία» και «να πετύχουν και οι 2 ομάδες τους στόχους που έχουν θέσει».

Προμηθέας: Πρώτο προπονητικό φιλικό για την Πατρινή ομάδα με το Λαύριο (pics) Προμηθέας: Πρώτο προπονητικό φιλικό για την Πατρινή ομάδα με το Λαύριο (pics) Προμηθέας: Πρώτο προπονητικό φιλικό για την Πατρινή ομάδα με το Λαύριο (pics)