Αγρίνιο: Ζευγάρι πετροβόλησε το σπίτι ηλικιωμένου συγγενούς του

Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα συνελήφθησαν
Επίθεση με πέτρες εξαπέλυσε ένα ζευγάρι Ελλήνων κατά της κατοικίας ενός ηλικιωμένου συγγενικού προσώπου της γυναίκας με το οποίο είχαν προσωπικές διαφορές, το απόγευμα της Τρίτης στο Αγρίνιο. Λίγες ώρες αργότερα, ακολούθησε η περιπετειώδης σύλληψή τους.

Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι οι δράστες προκάλεσαν φθορές στο σπίτι του στο Αγρίνιο και τον εξύβρισαν και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του ζευγαριού. Το βράδυ, οι δράστες εντοπίστηκαν αλλά προσπάθησαν να διαφύγουν και ο άνδρας τραυματίστηκε πέφτοντας στο έδαφος, με αποτέλεσμα να παραληφθεί από ασθενοφόρο και να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Τελικά, τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση και φθορά ξένης περιουσίας, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Άλλο ένα ενδοοικογενειακό επεισόδιο συνέβη αργά το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι μιας οικογένειας στο Αγρίνιο. Μια 23χρονη κατήγγειλε τον 58χρονο πατέρα της ότι την χτύπησε και την απείλησε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.