Δύο θάνατοι νεαρών Βρετανών σε Μάλια και Χερσόνησο

Δύο θάνατοι νεαρών Βρετανών σε Μάλια και Χερσόνησο Την τελευταία της πνοή άφησε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου η 25χρονη κοπέλα από την Βρετανία η οποία είχε καταρρεύσει σε μπαρ των Μαλίων, κατά τη διάρκεια εξόδου της – Νεκρός εντοπίστηκε κι ένας 24χρονος από την Βρετανία, μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου. Η 25χρονη νοσηλευόταν από το βράδυ της Τετάρτης στη ΜΕΘ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν σε μπαρ των Μαλίων και κατέρρευσε με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσει ασθενοφόρο και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής δεν είναι απολύτως σαφές τι έφερε την κοπέλα σε αυτή την κατάσταση ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με μαρτυρίες των φίλων της, η κοπέλα το τελευταίο διάστημα έκανε αυστηρή διατροφή και δεν τρεφόταν σωστά, ωστόσο ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που την έφεραν σε αυτήν την κατάσταση, καθώς η ποσότητα αλκοόλ που φέρεται να κατανάλωσε δεν φαίνεται ότι ήταν αρκετή για να της δημιουργήσει πρόβλημα.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, νεκρός στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο της Ανάληψης Χερσονήσου, βρέθηκε κι ένας 24χρονος Βρετανός.

Ο νεαρός είχε ειδοποιήσει ότι δεν αισθανόταν καλά, ωστόσο μέχρι να φτάσει στο σημείο το ΕΚΑΒ, ο άτυχος νεαρός είχε ήδη εκπνεύσει.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, καθώς δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του.