Απαγωγή Μαρκέλας: Έτοιμη να αποκαλύψει ονόματα η 33χρονη από τις φυλακές

Έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα, με συμπληρωματική κατάθεση, εμφανίζεται η 33χρονη Ειρήνη Μούρθου, που είναι προφυλακισμένη στις φυλακές Ελαιώνα. Η 33χρονη οδηγήθηκε στις φυλακές μετά την απολογία της ενώπιον της α’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης για την απαγωγή της δεκάχρονης Μαρκέλας, όπου κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη είναι έτοιμη να ανοίξει το στόμα της και να δώσει νέες πληροφορίες και τα ονόματα που κρατούσε στην ηλεκτρονική της ατζέντα. Η συμπληρωματική της κατάθεση θα ρίξει φως στα πρόσωπα τα οποία θέλει να προστατεύσει με τη σιωπή της. Τα ονόματα των προσώπων αυτών βρίσκονται στον υπολογιστή τον οποίο κατέστρεψε πριν συλληφθεί και όπως όλα δείχνουν ανήκουν σε ένα περιβάλλον με το οποίο φαίνεται να είχε ερωτικές και προσωπικές σχέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Απαγωγή Μαρκέλας: Έτοιμη να αποκαλύψει ονόματα η 33χρονη από τις φυλακές Απαγωγή Μαρκέλλας- Γείτονας 33χρονης: «Είναι ανίκανη να δράσει μόνη της» – Ο ύποπτος με το τζιπ Κανείς δεν ξέρει μέχρι σήμερα αν τα παραπάνω πρόσωπα εμπλέκονται με οποιονδήποτε τρόπο στην απαγωγή της δεκάχρονης Μαρκέλας, που έγινε στην κάτω Τούμπα ενώ η ανήλικη επέστρεφε από το σχολείο της. Μέχρι σήμερα, η κατηγορούμενη -απολογούμενη- αρνήθηκε τις βαρύτατες πράξεις που της αποδίδει το κατηγορητήριο και συνδέονται με ασελγείς πράξεις, αποδεχόμενη μόνο την προμήθεια ναρκωτικών, την οποία απέδωσε στην τοξικοεξάρτησή της, ενώ υπέβαλε αίτημα διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Απαγωγή Μαρκέλας: Έτοιμη να αποκαλύψει ονόματα η 33χρονη από τις φυλακές – εικόνα 2 Απαγωγή Μαρκέλλας: Η 33χρονη ζητά ακύρωση της προφυλάκισής της – Φοβάται ότι κινδυνεύει στη φυλακή Η προκλητική ομολογία της Κατά την απολογία της φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη την ακολούθησε «οικειοθελώς” και απέδωσε σε «φαντασίωση” μέρος των όσων κατέθεσε στους παιδοψυχολόγους και αστυνομικούς. Κατά πληροφορίες, ανέφερε ότι πρόθεσή της ήταν να φροντίσει την ανήλικη, θέλοντας να καλύψει το «ψυχικό κενό” που άφησε στην ίδια η έλλειψη του παιδιού της, το οποίο της «αποστέρησε εκδικητικά” ο πρώην σύζυγός της. Αναφορικά με την προανακριτική της κατάθεση, όπου φέρεται να ομολογεί τις πράξεις της, η 33χρονη ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και πιέσεων. Το κινητό και το λαπτοπ με τα ονόματα Για το κινητό και το λαπτοπ που της αποδίδεται ότι κατέστρεψε πριν συλληφθεί στην Παραλία Κατερίνης, τόνισε ότι προέβη στην ενέργεια αυτή επειδή πανικοβλήθηκε μήπως εντοπιστεί, ενώ φέρεται να ανέφερε ότι έβγαλε μία «σέλφι” με την μαθήτρια την ώρα που «έπαιζαν και χόρευαν”. Τα σενάρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ερευνούν την ύπαρξη κυκλώματος πορνογραφίας και την ύπαρξη συνεργού στις πράξεις της.

Η πολιτική αγωγή μέσω του δικηγόρου της οικογένειας κ. Κούγια αναφέρει πως «οι εξελίξεις δικαιώνουν τα όισα υποστήριζε από την πρώτη στιγμή η πολιτική αγωγή. Αν δε θέλει να περάσει τη ζωή της στη φυλακή, θα πρέπει να αποκαλύψει τους συνεργούς και τους εγκέφαλους του κυκλώματος».

Πηγή: thetoc.gr