Πάτρα-Οβρυά : Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου!

Το πρόγραμμα

Από την Πέμπτη 13 Αυγούστου ως και το Σάββατο 15 Αυγούστου, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

7.45μ.μ–1:00 π.μ.: ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ-ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ. Της ακολουθίας του Επιταφίου θα προστή ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Χατζής, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γηροκομείου Πατρών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

8.00-9.30 π.μ.: Θ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ- ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ και τοποθέτησις αυτής εις τα προπύλαια του Ναού για διευκόλυνση του προσκυνήματος των ευλαβών Χριστιανών.
7.00-9.00 μ.μ.: ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΜΕΤ’ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Θ. ΚΗΡΥΓΜΑΤΟΣ. Θα ομιλήση ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Κωτσάκης,Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Ομπλού.
9.45μ.μ.–1:00 π.μ.: Α΄ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ –ΜΙΚΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ. Θα ιερουργήση ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος προϊστάμενος του Ιερού Ναού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

7.30-10.00 π.μ.: Β΄ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑ Θ. ΚΗΡΥΓΜΑΤΟΣ. Θα ιερουργήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ανδρέας Θεοδωράτος.
7.00 μ.μ.: ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟΣ ΜΕΘΕΟΡΤΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ.Θα προστή και θα ομιλήση ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Σωτηρόπουλος, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου και Αρχιερατικός Επίτροπος Μόβρης.